Εταιρική Κοινωνική ΕυθύνηΗ εταιρεία από της ιδρύσεως της είχε σταθερή και συνεχή εμπλοκή και στα κοινωνικά δρώμενα της επαρχίας και όχι μόνο. Με την πάροδο των χρόνων η προσφορά αυτή αυξανόταν συνεχώς και έτσι για την όσο το δυνατό καλύτερη δυνατή διαχείριση της προσπάθειας αυτής, από το 2012 η εταιρεία έχει καθορίσει και αναπτύξει Σχέδιο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (Σχέδιο ΕΚΕ).

Το Σχέδιο αυτό περιλαμβάνει τέσσερις (4) πυλώνες τους οποίους η εταιρεία με βάση τις δραστηριότητές της, έκρινε ορθό να υποστηρίξει κυρίως μέσω της δικής της εμπλοκής καθώς επίσης και του ανθρώπινου δυναμικού και των συνεργατών της. Οι πυλώνες αυτοί είναι η Κοινωνία, το Περιβάλλον, το Ανθρώπινο Δυναμικό και η Αγορά.
Κοινωνία


Ο πυλώνας «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» ήταν ουσιαστικά το τμήμα εκείνο στο οποίο η εταιρεία συνείσφερε πριν τον καθορισμό και την ανάπτυξη του Σχεδίου Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της, κατά κύριο λόγο μέσω χρηματικών εισφορών και δωρεών. Με την ανάπτυξη του Σχεδίου ΕΚΕ και από τον Νοέμβριο του 2012, η εταιρεία υποστηρίζει τις δραστηριότητες του Επαρχιακού Συντονιστικού Συμβουλίου Εθελοντισμού Αμμοχώστου (ΕΣΣΕΑ) που σκοπό έχει να ανακουφίσει και να υποστηρίξει τις οικογένειας που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση και την ανεργία και όχι μόνο. H απόφαση αυτή της εταιρείας, λήφθηκε κατόπιν αξιολόγησης διάφορων οργανισμών που δραστηριοποιούνται για τον ίδιο σκοπό και το ΕΣΣΕΑ κρίθηκε ως το πλέον κατάλληλο τόσο γιατί λειτουργεί με απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων όσο και για το ότι ο τρόπος με τον οποίο διαχειρίζεται και κατανέμει τη βοήθεια που του προσφέρεται, κρίθηκε σωστός και ουσιαστικός.

Εκτός από τη σταθερή συνεργασία με το ΕΣΣΕΑ η εταιρεία δεν παραλείπει να υποστηρίξει σε τακτά χρονικά διαστήματα και όποτε τις ζητηθεί και άλλους φορείς της επαρχίας Αμμοχώστου όπως είναι το Κέντρο Προσφοράς & Αγάπης «Άγιος Χριστόφορος» (ΚΕΠΑ) στο Παραλίμνι, το Ίδρυμα για παιδιά με ειδικές ικανότητες «Απόστολος Παύλος» και το Ειδικό Σχολείο «Απόστολος Βαρνάβας» στο Λιοπέτρι, την Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας & Αμμοχώστου καθώς επίσης και όλες τις εκκλησίες της επαρχίας, αρκετούς Συνδέσμους Γονέων των εκπαιδευτηρίων της επαρχίας καθώς επίσης και άλλα οργανωμένα σύνολα είτε με χρηματικές εισφορές είτε με την παροχή δωρεάν προϊόντων. Συνεχής επίσης είναι και η υποστήριξη σε φορείς εκτός επαρχίας, όπως είναι το Κοινωνικό Παντοπωλείο Λάρνακας, το Ίδρυμα Σοφία για τα Παιδιά (Sophia Foundation), ο Ερυθρός Σταυρός και άλλοι κοινωφελείς οργανισμοί.

Σ’ αυτή την προσπάθεια, η εταιρεία έχει εμπλέξει και συνεργάτες της (τόσο προμηθευτές της όσο και πελάτες της), με συνεισφορά δικών τους προϊόντων κυρίως και ενίοτε χρηματικών εισφορών ενώ δίνει το παράδειγμά και στο προσωπικό της για να συνδράμει κυρίως σε δραστηριότητες σε σχέση με τον εθελοντισμό.

Εκτός των πιο πάνω η εμπλοκή στα κοινά διευρύνεται με τη συμμετοχή στελεχών της εταιρείας σε επαγγελματικούς συνδέσμους και άλλους κοινωφελείς οργανισμούς ενώ για κάθε ενημερωτικό πρόγραμμα που διοργανώνει η εταιρεία (θέματα οδικής ασφάλειας, ασφάλειας τροφίμων και άλλα) φροντίζει να προσκαλεί εκτός από τους συνεργάτες και τους κατοίκους της κοινότητας Φρενάρου για την καλύτερη δυνατή ενημέρωσή τους.

       
         


1η ΕΤΗΣΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ 2014↓

1η Ετήσια Αιμοδοσία


Η 1η Ετήσια Αιμοδοσία της εταιρείας έγινε την Τετάρτη, 10 Σεπτεμβρίου 2014 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Κοινοτικού Συμβουλίου Φρενάρου. Στην Αιμοδοσία εκτός από το προσωπικό της εταιρείας συμμετείχαν επίσης φίλοι και συνεργάτες της, που προσήλθαν για να στηρίξουν αυτή την πρώτη μας προσπάθειά όπως καλούσε και το σχετικό σλόγκαν.

Στόχος της εταιρείας είναι η Αιμοδοσία να καταστεί θεσμός και χρόνο με τον χρόνο η προσφορά αίματος στο Τμήμα Αιμοληψίας του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου να αυξάνεται.

 
     1η ΕΤΗΣΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ 2014↑2η ΕΤΗΣΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ 2015↓

2η Ετήσια Αιμοδοσία


Σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοληψίας του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου έγινε την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015 η 2η Ετήσια Αιμοδοσία της εταιρείας, στο Κοινοτικό Συμβούλιο Φρενάρου.

Την Αιμοδοσία υποστήριξαν με την παρουσία και τη συμμετοχή τους όχι μόνο τα στελέχη και το προσωπικό της εταιρείας αλλά και φίλοι και συνεργάτες της και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον ίδιο σκοπό για το Σεπτέμβριο του 2016!

 
     2η ΕΤΗΣΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ 2015↑Επίσκεψη Εθελοντών Μοτοσυκλετιστών Συνδέσμου “Ένα Όνειρο-Μια Ευχή” 2016↓

Επίσκεψη Εθελοντών Μοτοσυκλετιστών Συνδέσμου “Ένα Όνειρο-Μια Ευχή”


Στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης τους, οι Μύλοι Χατζηγιώρκη ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο μια Ευχή», δωρίζοντας ένα χρηματικό ποσό για την ενίσχυση των αναγκών του. Την Κυριακή 20 Μαρτίου 2016, η 16η Διαδρομή Αγάπης των εθελοντών μοτοσικλετιστών του Συνδέσμου έκανε μία στάση στις εγκαταστάσεις της εταιρείας, προσφέροντας ένα εντυπωσιακό θέαμα για τους παρευρισκόμενους και μεταδίδοντας το μήνυμα της αγάπης και της αλληλεγγύης. Η εταιρεία «Σάββας Χατζηγιώρκης και Υιοί Λτδ» εύχεται στον Σύνδεσμο «Ένα Όνειρο μια Ευχή», καλή συνέχεια στο ιερό έργο τους.

   Επίσκεψη Εθελοντών Μοτοσυκλετιστών Συνδέσμου “Ένα Όνειρο-Μια Ευχή” 2016↑Τερματισμός 8ου Ράλλυ Κλασικού Αυτοκινήτου ΛΕΣΠΑ-ΦΙΠΑ 2016↓

Τερματισμός 8ου Ράλλυ Κλασικού Αυτοκινήτου ΛΕΣΠΑ-ΦΙΠΑ


Την Κυριακή 20 Μαρτίου 2016, οι Μύλοι Χατζηγιώρκη είχαν την χαρά να προσφέρουν τις εγκαταστάσεις τους ως τον τερματικό σταθμό του «8ου Ράλι Κλασικού Αυτοκινήτου 2016», που διοργανώθηκε από τη Λέσχη Παλαιού Αυτοκινήτου ΛΕΣΠΑ-ΦΙΠΑ, σε συνεργασία με τον Ροταριανό Όμιλο. Οι συμμετέχοντες στο Ράλι περιηγήθηκαν στον εργοστασιακό κορμό και στη μονάδα συσκευασίας των Μύλων, συνοδευόμενοι από τον Γενικό Διευθυντή κο Σάββα Κοσιή και ξεναγήθηκαν στο Μουσείο Μύλοι Χατζηγιώρκη από τον εμπνευστή του κο Κώστα Κοσιή.

       Τερματισμός 8ου Ράλλυ Κλασικού Αυτοκινήτου ΛΕΣΠΑ-ΦΙΠΑ 2016↑3η ΕΤΗΣΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ 2016↓

3η Ετήσια Αιμοδοσία


Την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016, οι Μύλοι Χατζηγιώρκη με την υποστήριξη της ΤΕΒΕΑ διοργάνωσαν για τρίτη χρονιά αιμοδοσία στο Κοινοτικό Συμβούλιο Φρενάρους, για ενίσχυση της τράπεζας αίματος του νοσοκομείου Αμμοχώστου. Το κάλεσμα της εταιρεία αγκαλιάστηκε θερμά από τους κατοίκους της περιοχής. Σας ευχαριστούμε για την ανταπόκρισή σας κι ευελπιστούμε στη μαζική σας συμμετοχή και την επόμενη χρονιά!

     
     3η ΕΤΗΣΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ 2016↑
Βράβευση της Σάββας Χατζηγιώρκη & Υιοί από το Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού (ΠΣΣΕ)

logoSocialResponsibility2017

H εταιρεία μας είχε την τιμή να βραβευθεί για την εθελοντική της προσφορά, κατά το 2ο Διαγωνισμό Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, στον τομέα του Εθελοντισμού που προκήρυξε το ΠΣΣΕ για το 2016.

Η τελετή βράβευσης έγινε την 1η Δεκεμβρίου 2016 στο Προεδρικό Μέγαρο, στην καθιερωμένη δεξίωση που παραθέτει κάθε χρόνο το προεδρικό ζεύγος προς τιμήν των εθελοντών. Αναγνωρίζοντας τις βαθιές ανθρώπινες ανάγκες της αλληλεγγύης και της προσφοράς, η Σάββας Χατζηγιώρκης & Υιοί Λτδ βάζει, με τη σειρά της, τον σπόρο για το καλό του κοινωνικού συνόλου, με την υποστήριξη και τη συλλογική συνεργασία όλων των μελών ανθρώπινου δυναμικού και των συνεργατών της και προσδοκεί να συνεχίσει έτσι και στο μέλλον.

   
 Βράβευση από το Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού (ΠΣΣΕ) 2016↑
Επίσκεψη Εθελοντών Μοτοσυκλετιστών Συνδέσμου “Ένα Όνειρο-Μια Ευχή”

Δίνοντας συνέχεια στην αρχή που έγινε πέρσι, οι Μύλοι Χατζηγιώρκη καλωσόρισαν στις εγκαταστάσεις τους την Κυριακή 19 Μαρτίου 2017, τους Μοτοσικλετιστές της 17ης Διαδρομής Αγάπης για ενίσχυση του έργου του Συνδέσμου Ένα Όνειρο μια Ευχή. Με την ευκαιρία αυτή η εταιρεία συγχαίρει τους Μοτοσικλετιστές για την πρωτοβουλία τους και εύχεται καλή επιτυχία στο έργο του Συνδέσμου.

   Επίσκεψη Εθελοντών Μοτοσυκλετιστών Συνδέσμου “Ένα Όνειρο-Μια Ευχή” 2017↑
Εισφορά από τις πωλήσεις του “Ημερολογίου 2017” του Μουσείου Μύλοι Χατζηγιώρκη

Την Μεγάλη Τετάρτη 12 Απριλίου 2017, έγινε η παράδοση της εισφοράς της εταιρείας στο ΚΕΠΑ – «Άγιος Χριστόφορος», από τις πωλήσεις του «Ημερολογίου 2017» του Μουσείου Μύλοι Χατζηγιώρκη.

   Εισφορά από τις πωλήσεις του “Ημερολογίου 2017” του Μουσείου Μύλοι Χατζηγιώρκη↑
Έκθεση Παλαιού Αυτοκινήτου, Ποδηλάτου Και Μοτοσικλέτας

Το Σάββατο 10 Ιουνίου 2017, το Εργαστήρι Πολιτισμού Απόπλους σε συνεργασία με την Σάββας Χατζηγιώρκης & Υιοί Λτδ, διοργάνωσε ‘Έκθεση Παλαιού Αυτοκινήτου, Ποδηλάτου Και Μοτοσικλέτας’, στις εγκαταστάσεις του Μουσείου Μύλοι Χατζηγιώρκη. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν τα ιστορικά οχήματα της έκθεσης αλλά και να ξεναγηθούν στο Μουσείο, όπου έμαθαν για την παραγωγή του σιταριού, άλεσαν σιτάρι στον χειρόμυλο και στον πετρόμυλο και ζύμωσαν προζυμένιο ψωμί. Επίσης είχαν την ευκαιρία να δουν διάφορες δραστηριότητες του Εργαστηρίου, όπως επίδειξη ρομποτικής, TaeKwonDo και παραδοσιακών χορών και να χαρούν τις μελωδίες των μουσικών συγκροτημάτων «Προσκυνητές» και «Gianna’s Jazz Quartet». Η εταιρεία θέλει να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους παρευρέθηκαν και εύχεται καλή επιτυχία στο έργο του «Απόπλους».

     
     Έκθεση Παλαιού Αυτοκινήτου, Ποδηλάτου Και Μοτοσικλέτας 2017↑
4η Ετήσια Αιμοδοσία

Την Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά οι Μύλοι Χατζηγιώρκη διοργάνωσαν αιμοδοσία στον εξωτερικό χώρο του μουσείου της εταιρείας με την ευγενή υποστήριξη του ΤΕΒΕΑ. Το κάλεσμα της εταιρείας για ακόμα μια χρονιά αγκαλιάστηκε θερμά από τους κάτοικους της περιοχής. Σας ευχαριστούμε για την ανταπόκριση σας και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου!

 
     
     4η ΕΤΗΣΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ 2017↑
Παρουσίαση με θέμα την οδική ασφάλεια

Στις 9 Νοεμβρίου 2017 η εταιρεία μας σε συνεργασία με την Τροχαία Αμμοχώστου και το Ίδρυμα Οδικής Ασφάλειας "Γιώργος Μαυρίκιος"΄, διοργάνωσαν παρουσίαση με θέμα την «Οδική Ασφάλεια» στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Κοινοτικού Συμβουλίου Φρενάρου. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης ο Υπεύθυνος της Οδικής Ασφάλειας της Τροχαίας Αμμοχώστου, Λοχίας Γιώργος Δημητρίου αναφέρθηκε στους λόγους πρόκλησης δυστυχημάτων και παρέθεσε σχετικά στατιστικά στοιχεία των τελευταίων ετών στην Κύπρο, ενώ τις εμπειρίες τους μοιράστηκαν με το ακροατήριο τα στελέχη του Ιδρύματος Οδικής Ασφάλειας «Γιώργος Μαυρίκιος», κα Λένα Κατελάρη (Πρόεδρος) και κα Κατερίνα Παναγιώτου (Μέλος).
Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους παρευρέθηκαν και ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο της Τροχαίας και του Ιδρύματος «Γιώργος Μαυρίκιος».

     
   Παρουσίαση με θέμα την οδική ασφάλεια 2017↑
Περιβάλλον


Με την πιστοποίησή της το 2009 με το Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης ISO 14001:2004 και το Σύστημα Οικολογικής Διαχείρισης & Ελέγχου (EMAS), η εταιρεία έχει σαν μόνιμο πλέον στόχο τη βελτίωση των περιβαλλοντικών της επιδόσεων μέσα από στοχευμένες δράσεις. Στα πλαίσια της υλοποίησης των στόχων αυτών η εταιρεία έχει εντάξει με την πληροφόρηση που παρέχει τόσο τους προμηθευτές της (για σκοπούς συνεργασίας και βελτίωσης) όσο και το προσωπικό της με τακτικές ενημερώσεις και δράσεις για περιβαλλοντικά θέματα. Είναι μέλος της Green Dot (Cyprus) Ltd από το 2006.

Εδώ μπορείτε να δείτε την Περιβαλλοντική Δήλωση 2013

Εδώ μπορείτε να δείτε την Περιβαλλοντική Δήλωση 2014

Εδώ μπορείτε να δείτε την Περιβαλλοντική Δήλωση 2016Ανθρώπινο Δυναμικό


Η εταιρεία προσπαθεί έτσι ώστε όλο το προσωπικό να εμπλέκεται στο Σχέδιο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης με απαραίτητη ενημέρωση για τα σχέδια που πρόκειται να εφαρμοστούν.
Επίσης
• διασφαλίζει την εφαρμογή και τήρηση των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων σε μελλοντικές επενδύσεις και δράσεις (τήρηση νόμιμου ορίου ηλικίας εργατών, εκπαιδευτικά προγράμματα Ασφάλειας & Υγείας στην Εργασία, ωράριο εργασίας).

• μεριμνά για την αποτελεσματική διαχείριση του συστήματος Ασφάλειας & Υγείας στην Εργασία, παράλληλα με τη συμμετοχή του προσωπικού.
• έχει εισαγάγει από το 2001, Σύστημα εισηγήσεων και ιδεών από τους υπαλλήλους για διευκόλυνση της εσωτερικής επικοινωνίας στην εταιρεία και βελτίωση της ποιότητας εργασίας.
• ενθαρρύνει και υποστηρίζει εμπράκτως τη συμμετοχή και δράσεις του προσωπικού της σε εκδηλώσεις κοινωνικού περιεχομένου και κοινωφελών σκοπών.

Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Αλευροποιίας σε συνεργασία με την Bühler


Σε μια προσπάθεια συνεχούς αναβάθμισης του επιπέδου ποιότητας που διέπει όλες τις υπηρεσίες της και στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης της για την εκπαίδευση των εργαζομένων της, η εταιρεία Σάββας Χατζηγιώρκης και Υιοί Λτδ διοργάνωσε εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα «Milling Technology Course», για τα μέλη των μονάδων Παραγωγής, Ποιοτικού Ελέγχου και για το Διοικητικό Προσωπικό, από 1-12 Φεβρουαρίου 2016. Το σεμινάριο διοργανώθηκε σε συνεργασία με το Grain Processing Training Center της εταιρείας Bühler, στην Ελβετία. Η διδασκαλία έγινε από τον ειδήμονα εκπαιδευτή στα θέματα Άλεσης και Αλευροποιΐας, κο Carl Hahn. Τόσο ο εκπαιδευτής, όσο και οι εκπαιδευόμενοι δήλωσαν απόλυτα ικανοποιημένοι από την έκβαση του σεμιναρίου.

         Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Αλευροποιίας σε συνεργασία με την Bühler 2016↑Αγορά


Η εταιρεία βλέποντας την ΑΓΟΡΑ ως ένα μεγάλο σύνολο εταίρων και συνεργατών προσπαθεί με τις ενέργειές της να συμβάλει έτσι ώστε μέσα από αυτές τις συνεργασίες να υπάρχει όφελος και προοπτική βελτίωσης για όλους τους συμμετέχοντες. Τέτοιες ενέργειες είναι:
• H βελτίωση των καναλιών επικοινωνίας με τους πελάτες για καλύτερη εξυπηρέτηση και διαχείριση των παραπόνων με γρηγορότερη ανταπόκριση και άμεση ενέργεια επίλυσης προβλημάτων (μέσω τακτικών τηλεφωνικών επικοινωνιών, μέσω του ετήσιου ερωτηματολογίου και επισκέψεων).
• Η παροχή πληροφόρησης που αφορά το προϊόν, τόσο σε πελάτες όσο και επαγγελματικούς συνδέσμους (όπως πχ οι Συνδέσμου Μαγείρων, Αρτοποιών και Ζαχαροπλαστών) μέσω της οποίας παρέχεται πληροφόρηση για την γνώση του προϊόντος, τις χρήσεις του προϊόντος και διατροφικές πληροφορίες.
• Η εφαρμογή πιστοποιημένου Συστήματος Διαχείρισης Ασφαλείας Τροφίμων ώστε να διασφαλίζεται η ασφάλεια κατανάλωσης του προϊόντος, καθώς και σωστή σήμανση που να επιδεικνύει την ποιότητα του προϊόντος.
• Η αξιολόγηση των προμηθευτών για την επιβεβαίωση ικανοποίησης συγκεκριμένων πρότυπων και η εμπλοκή τους όπου είναι απαραίτητο θέματα ανάπτυξης των προϊόντων.
• Η αγορά και προώθηση προϊόντων από τοπικούς παραγωγούς όπως και προώθηση της εικόνας της εταιρείας που να αποδεικνύει την στήριξη της στα τοπικά προϊόντα (Κυπριακά προϊόντα).
• Η παροχή της ιστοσελίδας αυτής, στα πλαίσια ενός υπεύθυνου μάρκετινγκ, με χρήσιμες πληροφορίες που θα ανανεώνονται ανά τακτικά χρονικά διαστήματα. Η ιστοσελίδα ΔΕΝ θα περιέχει οποιαδήποτε παραπληροφόρηση και οι πληροφορίες θα είναι ξεκάθαρες προς τους αναγνώστες.

   
Gastronomia - Ho.Re.Ca Exhibition 2017

Μια επαγγελματική παρουσίαση – Μια χρήσιμη εμπειρία!

Με το πέρας της Gastronomia - Ho.Re.Ca Exhibition 2017, η εταιρεία μας εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της σε όλους τους συνεργάτες, επαγγελματίες αρτοποιούς και ζαχαροπλάστες, φίλους και επισκέπτες που τίμησαν με την παρουσία τους το περίπτερό μας και μας έδωσαν την ευκαιρία να τους ενημερώσουμε για τα προϊόντα μας!

Τις ευχαριστίες μας εκφράζουμε και στους διοργανωτές (Armani Investments και Σύνδεσμο Αρχιμαγείρων Κύπρου) για την προσπάθειά τους και τη συνεργασία που είχαμε και συνάμα συγχαίρουμε τους νικητές και όλους τους συμμετέχοντες των διαγωνισμών που έγιναν στο πλαίσιο της Έκθεσης.

Και βέβαια τις θερμές μας ευχαριστίες μας εκφράζουμε τόσο στο προσωπικό που στελέχωσε το περίπτερο κατά τη διάρκεια της Έκθεσης αλλά και όλους τους συναδέλφους που εργάστηκαν στο «παρασκήνιο» και συνέβαλαν με την προσπάθειά τους στην παρουσίασή μας που απέσπασε κολακευτικά σχόλια απ’ όλους τους επισκέπτες της!

Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθειά μας και είμαστε στη διάθεσή σας με… Πείρα – Παράδοση – Ποιότητα!

Καλή συνέχεια – καλό χειμώνα!

       
       
       
       
 Gastronomia - Ho.Re.Ca Exhibition 2017↑


Savvas Hadjigiorkis & Sons LTD | Copyright © 2014 - 2017