Βραβεύσεις
H εταιρεία μας είχε την τιμή να βραβευθεί για την εθελοντική της προσφορά, κατά το 2ο Διαγωνισμό Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, στον τομέα του Εθελοντισμού που προκήρυξε το ΠΣΣΕ για το 2016.

Η τελετή βράβευσης έγινε την 1η Δεκεμβρίου 2016 στο Προεδρικό Μέγαρο, στην καθιερωμένη δεξίωση που παραθέτει κάθε χρόνο το προεδρικό ζεύγος προς τιμήν των εθελοντών. Αναγνωρίζοντας τις βαθιές ανθρώπινες ανάγκες της αλληλεγγύης και της προσφοράς, η Σάββας Χατζηγιώρκης & Υιοί Λτδ βάζει, με τη σειρά της, τον σπόρο για το καλό του κοινωνικού συνόλου, με την υποστήριξη και τη συλλογική συνεργασία όλων των μελών ανθρώπινου δυναμικού και των συνεργατών της και προσδοκεί να συνεχίσει έτσι και στο μέλλον.

   
 
Με μεγάλη χαρά και τιμή η εταιρεία μας αποδέχθηκε το βραβείο Business of the Year 2016, από τα Daxi Business Awards, κατά την τελετή βράβευσης, το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017. Όλοι εμείς στην ομάδα της Σάββας Χατζηγιώρκης & Υιοί Λτδ - Μύλοι Χατζηγιώρκη θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους πελάτες και τους συνεργάτες μας που με την συνεργασία και την εμπιστοσύνη που μας επιδεικνύουν, μας επιτρέπουν να εξελισσόμαστε συνεχώς, έχοντας τις γερές βάσεις των πυλώνων μας Πείρα, Παράδοση, Ποιότητα.